Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Oportunitati pentru ONG-uri

Articole pe pagina
pagina 1 din 17
 1  2  3  4  5  6 

Se d? startul Digitaliadei pentru ?colile din mediul rural
Concursul pentru școli Digitaliada 2017-2018 este deschis până la data de 2 iunie 2017. Școlile din mediul rural pot câștiga un laborator digital și materiale digitale pentru a susține predarea disciplinelor matematică și TIC.
4 ONG-uri câ?tig? finan??ri la concursul „Sus?ine un ONG!”
Fundația Orange oferă fonduri de 119.480 de lei pentru proiectele a 4 ONG-uri propuse de angajaţi ai Orange România la concursul Susţine un ONG! Caștigătorii sunt: Asociaţia Freedom Smile, Asociaţia Clubul Câinilor Utilitari, Asociaţia Merci Charity Boutique, Asociaţia Edusfera
Sute de tineri vor fi incluşi în primul an de proiect, obiectivul principal fiind acela de a creşte şansele tinerilor de a deveni activi pe piaţa muncii. Noul program de responsabilitate socială va fi implementat în parteneriat cu ONG-ul care va fi desemnat câştigător al unui concurs de proiecte.
Programul Spatii Verzi a fost lansat
Fundația pentru Parteneriat lansează cea de-a 12-a ediție a programului Spații Verzi, cea mai veche platformă de responsabilitate socială creată în parteneriat cu MOL România, prin care compania alocă asociațiilor și organizațiilor un fond anual de 677.000 lei pentru implementarea proiectelor de protecție a mediului și de încurajare a implicării tinerilor în activități relevante.
IKEA Romania lanseaza Fondul IKEA pentru Mediul Urban - un program local pentru mediu si comunitate
IKEA România lansează prima ediție a Fondului IKEA pentru Mediul Urban, cu valoarea totală de 339.000 lei (echivalentul a 75.000 euro), în primul an. Fondul va susține financiar, timp de trei ani, între trei și cinci proiecte, din București și Ilfov, în care să fie implicată comunitatea din apropierea magazinului IKEA Băneasa: protejarea resurselor naturale, educație și conștientizare, prevenirea și adaptarea la efectele schimbărilor climatice. Ideile de proiect pot fi trimise până pe 31 ianuarie 2017, ora 23:59, pe platforma programului.


Articole pe pagina
pagina 1 din 17
 1  2  3  4  5  6 

Se dă startul Digitaliadei pentru școlile din mediul rural 4 ONG-uri câştigă finanţări la concursul „Susţine un ONG!” La TINEri este Puterea, proiectul pentru care Coca Cola cauta partener ne-guvernamental Programul Spatii Verzi a fost lansat Se lanseaza Fondul IKEA pentru Mediul Urban - un program local pentru mediu si comunitate Mosul ECDL e pe drum. Au Inceput Inscrierile la Scoala care daruieste Zambeste Romania a ajuns la scolile din intreaga tara Nominalizari solicitate mediului ONG pentru Premiile de Excelenta in domeniul dizabilitatii Finantare pentru ideile high-tech care vor sa schimbe lumea in bine 100 de ONG-uri romanesti pot obtine granturi de 42.000 de Euro