Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Bursa de stiri bune

Articole pe pagina
pagina 1 din 3
 1  2  3 

Bursa Binelui a premiat castigatorii Campionatului de Bine, ediția a IV-a
Cea de-a IV-a ediție a Campionatului de Bine - cea mai amplă competiție dedicată finanțării organizațiilor neguvernamentale prin intermediul donațiilor individuale - s-a încheiat joi, 9 martie, cu festivitatea de premiere a celor 42 de proiecte finaliste, care a avut loc la sediul central BCR.
În cadrul competiției, organizată de Bursa Binelui, au fost înscrise 110 proiecte sociale, implementate de 81 de ONG-uri din 23 de județe ale tării, inclusiv București.
42 de proiecte sociale au pășit în Finala celei de-a IV-a ediții a Campionatului de Bine, care se desfășoară în perioada 19 ianuarie - 15 februarie 2017, pe platforma Bursa Binelui. Până în acest moment proiectele participante au atras donații individuale de peste 51.000 de euro, de la 4046 de donatori diferiți.
Social Gym a inscris la Bursa Binelui proiectul SOS, Obezitatea infantila
Social Gym – primul club non-profit de fitness și aerobic din România – a înscris la Bursa Binelui, platformă online de donații necomisionate dezvoltată de BCR, proiectul „SOS – Obezitatea Infantilă”. Derulat sub sloganul „Mișcare pentru un viitor fără greutate!”, proiectul are ca scop sprijinirea pe o durată de 6 luni a 10 copii din familii fără posibilități financiare în combaterea obezității și în tratarea depresiei care stă la baza acestei probleme.
110 proiecte sociale inscrise la Campionatul de Bine, editia IV
În cadrul Campionatului de Bine, organizat de Bursa Binelui - singura platformă online din România unde donaţiile sunt necomisionate - au fost înscrise 110 proiecte sociale, implementate de 81 de organizaţii neguvernamentale din 23 de judeţe ale ţării, inclusiv Bucureşti.


Articole pe pagina
pagina 1 din 3
 1  2  3 

Bursa Binelui a premiat castigatorii Campionatului de Bine, editia a IV-a Numar record de donatii pentru proiecte sociale inscrise la Campionatul de Bine Peste 51.000 euro atrase de ONG-uri din donatii individuale in Campionatul de Bine Social Gym a inscris la Bursa Binelui proiectul SOS, Obezitatea infantila 110 proiecte sociale inscrise la Campionatul de Bine, editia IV Campionatul de Bine, cea mai simpla solutie de finantare a proiectelor sociale Bursa Binelui anunta startul celei de-a IV-a editii a Campionatului de Bine Proiectul “Sustine un copil la hidroterapie” clasat pe primul loc in Campionatul de Bine 16 proiecte in Finala Plina de Bine a Campionatului de Bine 41 de proiecte au intrat in SemiFinala Campionatului de Bine