Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Sanatate

Articole pe pagina
pagina 6 din 46
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

Actorul Dragos Mostenescu a fost pe 1 iunie la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu" din Timisoara pentru a le face o bucurie copiilor internati in sectia de oncologie. Actiunea a fost organizata de Asociatia Daruieste Viata, ai carei membrii fondatori au investit peste 1 milion de euro in crearea centrului de tansplant de celule stem de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu".
Premiera de exceptie in Romania: transplant de celule stem la doar 7 luni
La Centrul de excelenta in tratarea leucemiilor si a altor tipuri de cancer din Romania, creat la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu" de membrii fondatori ai asociatiei Daruieste Viata, a avut loc primul transplant de celule stem din Romania, la un bebelus mai mic de 7 luni. Celulele au provenit de la un donator din Germania.
Asociatia Help Autism in parteneriat cu Institutul de Analiza Aplicata a Comportamentului din Norvegia, Spitalul de Psihiatrie TITAN „Dr. Constantin Gorgos" si Liga Romana pentru Sanatate Mintala lanseaza proiectul „Imbunatatirea serviciilor de diagnostic, evaluare si recuperare pentru copiii cu TSA", finantat prin granturile SEE 2009 - 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania, cu o durata de 12 luni.
Daruieste Viata a construit cel de-al patrulea Centru de Transplant de Celule Stem din Romania, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti
Cel de-al patrulea centru de transplant din Romania a fost inaugurat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB). Acest lucru a fost posibil datorita investitiei de 600.000 euro realizata de catre Asociatia Daruieste Viata, cu sprijinul sponsorilor.
Salvati Copiii Romania lanseaza o actiune de atragere de fonduri pentru echiparea Sectiei de terapie intensiva neonatala a spitalului 'Grigore Alexandrescu'
Salvați Copiii România lanseaza o actiune de atragere de fonduri pentru echiparea Sectiei de terapie intensiva neonatală a spitalului 'Grigore Alexandrescu'


Articole pe pagina
pagina 6 din 46
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

Asociatia Daruieste Viata si ENGIE Romania ajuta institutiile medicale publice din Romania sa fie mai performante Drepturile Copilului in Romania. Discriminarea, agresivitatea, scaderea vaccinarilor - motive de alarma semnalate de Salvati Copiii in Raportul Alternativ solicitat de Comitetul ONU Un proiect international aduce un stil de viata sanatos in 2 Mai Scoala de vara a pacientilor cronici, editia a III-a, Mangalia, 31 august - 06 septembrie 2016 O noua retea nationala de telemedicina dedicata in intregime epilepsiei Asociatia Nationala a Hemofilicilor din Romania organizeaza editia a doua a programului psiho-educational Academia de Hemofilie Dezbatere - Stil de viata sanatos Proiectie nationala simultana in 25 orase - Indraznesc sa Diversific World Doctors Orchestra sustine in scop caritabil trei concerte in Romania Voi Stiti A, B, C-ul?