Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Sanatate

Articole pe pagina
pagina 5 din 46
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 

Aplicatia gratuita Breast Test te invata cum si cand sa-ti autoexaminezi corect sanii pentru a detecta primele modificari ce pot semnala chiar si o forma de cancer
Femeile si fetele din Romania au acum la dispozitia lor prima aplicatie in limba romana "Breast Test" ce le ofera sfaturi si indrumari de specialitate in legatura cu autoexaminarea corecta si regulata a sanilor, ca o etapa esentiala in depistarea primelor modificari ce apar la nivelul sanilor si care pot semnala chiar si o forma de cancer.
Misiune medicala gratuita la Crucea Rosie din Sibiu
Crucea Rosie Filiala Sibiu gazduieste voluntari de la Global Clinic New York care ofera tratamente gratuite sibienilor. In perioada 16-19 august 2015, la Crucea Rosie Sibiu are loc o misiune medicala organizata impreuna cu Global Clinic, o Organizatie Non-Guvernamentala din New York. Pana acum, voluntarii au consultat si tratat peste 50 de sibieni, in mod gratuit.
Alaptarea - un factor important in reducerea mortalitatii infantile
Pentru prima data in ultimii 25 de ani, rata mortalitatii infantile in Romania nu inregistreaza nicio scadere. Conform datelor INS, in 2014 aceasta se pastreaza la nivelul ingrijorator de 8,8. In aceste conditii, alaptarea este unul dintre putinii factori de protectie la indemana, cu eficacitate dovedita si care tine doar de educatia corecta a mamelor si de un bun suport post-natal. Organizatia Salvati Copiii sustine alaptarea exclusiva pana la 6 luni si recomandata pana la 2 ani, conform standardelor OMS.
World Vision sustine vaccinarea copiilor pentru sanse egale la sanatate
In contextul scaderii alarmante sub 90% a acoperirii vaccinale in Romania si a reaparitiei unor cazuri de boli eradicate, luni 22 iunie 2015 la Palatul Parlamentului s-a desfasurat dezbaterea cu tema "Vaccinarea - sanse egale pentru sanatate" sub deviza "Si copiii din Romania sunt copii europeni". World Vision Romania s-a numarat printre initiatori si organizatori.
Pavel Bartos si supravietuitori in lupta cu cancerul au inaugurat sectia de oncologie de la Spitalul Universitar de Urgenta Elias
Sectia de Oncologie de la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti a fost renovata si utilata in urma unei investitii in valoare de 150.000 de euro a Asociatiei Daruieste Viata, realizata cu sprijinul sponsorilor. Inaugurarea sectiei a fost facuta duminica, 14 iunie, printr-un eveniment special: pacienti vindecati de cancer au venit sa se intalneasca cu bolnavii internati la Oncologie. Amfitrion al intalnirii, care a avut loc pe terasa amenajata tot din donatii, a fost Pavel Bartos.


Articole pe pagina
pagina 5 din 46
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 

Asociatia Daruieste Viata si ENGIE Romania ajuta institutiile medicale publice din Romania sa fie mai performante Drepturile Copilului in Romania. Discriminarea, agresivitatea, scaderea vaccinarilor - motive de alarma semnalate de Salvati Copiii in Raportul Alternativ solicitat de Comitetul ONU Un proiect international aduce un stil de viata sanatos in 2 Mai Scoala de vara a pacientilor cronici, editia a III-a, Mangalia, 31 august - 06 septembrie 2016 O noua retea nationala de telemedicina dedicata in intregime epilepsiei Asociatia Nationala a Hemofilicilor din Romania organizeaza editia a doua a programului psiho-educational Academia de Hemofilie Dezbatere - Stil de viata sanatos Proiectie nationala simultana in 25 orase - Indraznesc sa Diversific World Doctors Orchestra sustine in scop caritabil trei concerte in Romania Voi Stiti A, B, C-ul?