Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Sanatate

Articole pe pagina
pagina 4 din 46
 1  2  3  4  5  6  7  8  9 

Asociatia "Salveaza o inima" anunta succesul proiectului umanitar "Sa fim oameni"
Asociatia "Salveaza o inima", in parteneriat cu cele mai importante clinici la nivel national si international, anunta succesul proiectului umanitar "Sa fim oameni", prin intermediul caruia au fost salvati, in anul 2015, peste 50 de copii romani cu malformatii grave.
Asociatia Lion Mentor: Dovezi despre abuzurile la nastere in spitalele publice
Cu alte cuvinte, in Romania exista destul de multe abuzuri la capitolul nastere. Ceea ce se intampla nu este benefic nici pentru imaginea tarii noastre - care se claseaza in topul tarilor in care recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) nu sunt respectate -, nici pentru femeile din Romania care au inceput a se teme de experienta nasterii -, nici pentru natalitatea tarii noastre - aflata in ultimii ani pe un trend descendent -, si nici pentru cadrele medicale romanesti, care isi pierd credibilitatea si renumele.
Asociatia Daruieste Viata lanseaza ghiduri cu informatii esentiale despre cancer, intr-o forma accesibila pacientilor
Ghidurile de tratament personalizate pentru 16 tipuri de cancer sunt disponibile din aceasta luna pentru romanii care sufera de diverse forme de cancer, dar si pentru apropiatii lor. Acestea ofera informatii sigure din punct de vedere medical, care sunt verificate de medici de top din UE. Acest proiect al Asociatiei Daruieste Viata este realizat cu sprijinul European Society for Medical Oncology (ESMO), cel mai prestigios for al medicilor oncologi din Europa, si face parte din programul Voluntar de Profesie, initiativa a Fundatiei Vodafone Romania.
Asociatia M.A.M.E. si Fundatia Vodafone Romania lanseaza in premiera in Romania, Harta Interactiva a Serviciilor Medicale Oncologice
Asociatia M.A.M.E. a realizat, cu sprijinul Fundatiei Vodafone Romania, prima harta interactiva a serviciilor medicale, de stat si private, din tara si strainatate, care faciliteaza accesul utilizatorilor la informatii privind spitale, clinici, centre si alte organizatii dedicate acestei patologii.
PROIECT "Preveniti, tratati, fiti sanatosi!"
Va anuntam cu placere ca in anul scolar 2015-2016 Asociatia Credinta si Dragoste in parteneriat cu Brotac Medical Center va desfasura in Bucuresti proiectul "Preveniti, tratati, fiti sanatosi !", prin care isi propune sa identifice elevii din Bucuresti, din clasa 0 pana la a XII-a, ce sufera de afectiuni ale coloanei vertebrale si sa initieze un tratament care sa duca la disparitia sau ameliorarea simptomelor.


Articole pe pagina
pagina 4 din 46
 1  2  3  4  5  6  7  8  9 

Asociatia Daruieste Viata si ENGIE Romania ajuta institutiile medicale publice din Romania sa fie mai performante Drepturile Copilului in Romania. Discriminarea, agresivitatea, scaderea vaccinarilor - motive de alarma semnalate de Salvati Copiii in Raportul Alternativ solicitat de Comitetul ONU Un proiect international aduce un stil de viata sanatos in 2 Mai Scoala de vara a pacientilor cronici, editia a III-a, Mangalia, 31 august - 06 septembrie 2016 O noua retea nationala de telemedicina dedicata in intregime epilepsiei Asociatia Nationala a Hemofilicilor din Romania organizeaza editia a doua a programului psiho-educational Academia de Hemofilie Dezbatere - Stil de viata sanatos Proiectie nationala simultana in 25 orase - Indraznesc sa Diversific World Doctors Orchestra sustine in scop caritabil trei concerte in Romania Voi Stiti A, B, C-ul?