Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Sanatate

Articole pe pagina
pagina 3 din 46
 1  2  3  4  5  6  7  8 

Finalizarea Proiectului Prietenii din Spital - Serviciul de voluntariat al ASPPS Inovatie in profesionalizarea voluntariatului
In aprilie 2015 Asociatia Spitalului de Psihiatrie Dr. Gh. Preda Sibiu (www.aspps.ro) si Asociatia ReGeneratia (www.regeneratia.ro) au lansat proiectul Prietenii din Spital - Serviciul de voluntariat al ASPPS - o remarcabila initiativa civica, cu impact pozitiv pentru semenii nostri aflati in suferinta psihica si emotionala.
Fundatia Renasterea continua in 2016 actiunile din cadrul programului national STOP Hepatita
Fundatia „Renasterea" pentru Sanatate, Educatie si Cultura continua si in 2016 actiunile din campania „STOP Hepatita", un amplu program national de informare, educare si preventie a hepatitei in Romania, principalul mesaj al campaniei fiind: "Hepatita C este acum vindecabila. Informeaza-te, testeaza-te, trateaza-te!".
UNOPA va monitoriza accesul la tratament al pacientilor cu HIV
Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) a lansat joi proiectul "Prin ochii mei", care are ca scop evaluarea accesului la tratament pentru persoanele seropozitive din Romania si realizarea demersurilor necesare in fata autoritatilor pentru ca intreruperile de tratament sa fie prevenite.
Cursuri gratuite pentru familiile cu prematuri din Bucuresti
Asociatia Unu si Unu organizeaza cursuri gratuite destinate familiilor din Bucuresti cu copii prematuri care au fost externati si au pana la 2 ani. Astfel, intre 3 martie si 9 iunie parintii care au prematuri se pot inscrie pe websitul Asociatie Unu si Unu www.unusiunu.com/cursuri la una din temele interesante sustinute de experti, in limita locurilor disponibile. Proiectul este posibil datorita sprijinului oferit de ING.
Asociatia "Salveaza o inima" anunta succesul proiectului umanitar "Sa fim oameni"
Asociatia "Salveaza o inima", in parteneriat cu cele mai importante clinici la nivel national si international, anunta succesul proiectului umanitar "Sa fim oameni", prin intermediul caruia au fost salvati, in anul 2015, peste 50 de copii romani cu malformatii grave.


Articole pe pagina
pagina 3 din 46
 1  2  3  4  5  6  7  8 

Drepturile Copilului in Romania. Discriminarea, agresivitatea, scaderea vaccinarilor - motive de alarma semnalate de Salvati Copiii in Raportul Alternativ solicitat de Comitetul ONU Un proiect international aduce un stil de viata sanatos in 2 Mai Scoala de vara a pacientilor cronici, editia a III-a, Mangalia, 31 august - 06 septembrie 2016 O noua retea nationala de telemedicina dedicata in intregime epilepsiei Asociatia Nationala a Hemofilicilor din Romania organizeaza editia a doua a programului psiho-educational Academia de Hemofilie Dezbatere - Stil de viata sanatos Proiectie nationala simultana in 25 orase - Indraznesc sa Diversific World Doctors Orchestra sustine in scop caritabil trei concerte in Romania Voi Stiti A, B, C-ul? Vino si tu pe 28 mai 2016 la cea mai mare lectie de resuscitare!