Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Sanatate

Articole pe pagina
pagina 2 din 46
 1  2  3  4  5  6  7 

Dezbatere - Stil de viata sanatos
Joi, 30 iunie, de la ora 17, in Sala de conferinte a Bibliotecii Judetene "Petre Dulfu", va invitam la o dezbatere pe o tema care ne priveste pe noi toti - Un stil de viata sanatos, prin alimentatie sanatoasa.
Proiectie nationala simultana in 25 orase - Indraznesc sa Diversific
16 iunie, 2016 ora 18:00, Lion Mentor Association lanseaza, la nivel national, documentarul "Indraznesc sa Diversific" - primul documentar romanesc despre alimentatia bebelusului in primii doi ani de viata.
World Doctors Orchestra sustine in scop caritabil trei concerte in Romania
World Doctors Orchestra va sustine trei concerte in Romania, care vor avea loc pe 26 mai, in Cluj-Napoca la Casa Universitarilor, pe 27 mai, in Brasov la Biserica Neagra si pe 28 mai, in Bucuresti la Ateneul Roman.
Voi Stiti A, B, C-ul?
Voi Stiti A, B, C-ul?
Data: 20-05-2016
Proiectul consta in testarea a aproximativ 1000 de persoane din mediul rural cu suportul medicilor de familie si al partenerilor de la un laborator specializat. Cei testati sunt oameni care au acces mai dificil la o depistare a hepatitelor cronice virale si, de cele mai multe ori, nu stiu ca sufera de o boala hepatica.
Vino si tu pe 28 mai 2016 la cea mai mare lectie de resuscitare!
Salvarea unei vieti poate sta si in mainile tale! Daca vrei sa inveti cele mai simple manevre care fac diferenta intre viata si moarte, vino sambata, 28 mai 2016, pe Arena Nationala. Alaturi de alti peste 12.000 de romani, vei participa la cel mai mare curs de resuscitare si vei intra in Cartea Recordurilor!


Articole pe pagina
pagina 2 din 46
 1  2  3  4  5  6  7 

Drepturile Copilului in Romania. Discriminarea, agresivitatea, scaderea vaccinarilor - motive de alarma semnalate de Salvati Copiii in Raportul Alternativ solicitat de Comitetul ONU Un proiect international aduce un stil de viata sanatos in 2 Mai Scoala de vara a pacientilor cronici, editia a III-a, Mangalia, 31 august - 06 septembrie 2016 O noua retea nationala de telemedicina dedicata in intregime epilepsiei Asociatia Nationala a Hemofilicilor din Romania organizeaza editia a doua a programului psiho-educational Academia de Hemofilie Dezbatere - Stil de viata sanatos Proiectie nationala simultana in 25 orase - Indraznesc sa Diversific World Doctors Orchestra sustine in scop caritabil trei concerte in Romania Voi Stiti A, B, C-ul? Vino si tu pe 28 mai 2016 la cea mai mare lectie de resuscitare!