Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Educatie si Cercetare

Articole pe pagina
pagina 6 din 111
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

30 de elevi propun o noua metoda de invatare, bazata pe exercitii practice si interactiune
30 de elevi, din peste 15 judete din tara, absolventi ai programului national Leadership Autentic - dezvoltat de Fundatia LEADERS cu sustinerea Ministerului Educatiei Nationale, vor fi profesori pentru 500 de tineri.
Training online: Securitate online pentru ONG-uri
Aproximativ 70% din totalul de e-mailuri trimise in lume sunt mesaje spam si una din trei persoane deschide mesajele periculoase in ciuda avertismentelor, aceasta fiind principala metoda de virusare a calculatoarelor.
Prima scoala din Romania unde profesorii sunt instruiti sa lupte impotriva agresiunii intre copii pe bloguri, forumuri si Facebook
Liceul cu predare in limba germana „Nikolaus Lenau” din Timisoara a fost inclus intr-un proiect international de lupta impotriva cyber-mobbing-ului la elevi.
Atelier de benzi desenate la Academia Motanov
Academia Motanov organizeaza la Bucuresti un atelier de benzi desenate pentru tineri intre 12 si 16 ani, cu inscrieri pana pe 15 aprilie 2014.
Proiect de cercetare “Together against sexual exploitation of children”
ELSA Romania face parte din noul proiect international de cercetare, organizat de ELSA International, denumit “Together against sexual exploitation of children”.


Articole pe pagina
pagina 6 din 111
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

Expert Forum a deschis apelul de participare la o noua editie a Scolii pentru Democratie Reprezentantii sistemului de invatamant, in dezbatere despre situatia educatiei nonformale in Romania TechSoup Romania si ING Bank lanseaza primul proiect de educatie financiara pentru ONG-uri Programul National de Burse Private promoveaza conceptul de burse private in randul companiilor din Romania Fundatia ERSTE anunta deschiderea perioadei de aplicatii la Bursa pentru Cercetare Sociala, editia 2014 - 2016 83% din forta de munca din Romania nu detine competente digitale suficiente, iar 41% sunt analfabeti digital 57 de traineri internationali creioneaza educatia liceenilor din Romania Voluntarii LSRS au sustinut 23 de seminarii in 18 orase din Romania pentru a oferi informatii despre studiile in strainatate World Vision Romania a lansat studiul “Bunastarea Copilului din Mediul Rural, 2014” Cei mai buni elevi din tara la limba engleza pleaca in Marea Britanie