Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Educatie si Cercetare

Articole pe pagina
pagina 5 din 111
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 

Pregatiri de Paste cu IMPACT: rezultate din Scoala Altfel – Sa stii mai multe, sa fii mai bun!
In perioada 7 – 13 aprilie 2014, a avut loc Saptamana IMPACT, care a coincis cu desfasurarea programului „Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”.
Au fost premiati dascali de exceptie la Gala Premiilor Mentor
MOL Romania si Fundatia pentru Comunitate au decernat pentru al patrulea an consecutiv Premiile Mentor pentru Excelenta in Educatie unui numar de zece profesori si antrenori.
United Way Romania si Fundatiile Velux isi propun sa imbunatateasca rezultatele scolare in comunitatile defavorizate din Romania
Programul United Way Romania „Invata sa reusesti” lupta impotriva abandonului scolar si pregateste 1.500 de copii vulnerabili, adolescenti si tineri adulti pentru o viata independenta.
In cadrul celei de-a VII-a editii a Congresului Studentilor din Romania vor fi decernate Premiile Excelentei in Educatie
Premiile Excelentei in Educatie este o competitie care premiaza calitatea si excelenta in educatie. Evenimentul isi propune sa aduca impreuna studenti, profesionisti si personalitati ale societatii academice din Romania pentru a facilita dezvoltarea unui nou model de societate in tara noastra.
Fundatia Noi Orizonturi lanseaza cursul de animator de centre de vacanta
Peisaj montan, escalada, curs de franghii la inaltime, orientare cu busola pe traseu montan, curs de prim ajutor, activitati non-formale create si conduse de catre experti ai Fundatiei Noi Orizonturi in domeniul educatiei prin aventura.


Articole pe pagina
pagina 5 din 111
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 

Expert Forum a deschis apelul de participare la o noua editie a Scolii pentru Democratie Reprezentantii sistemului de invatamant, in dezbatere despre situatia educatiei nonformale in Romania TechSoup Romania si ING Bank lanseaza primul proiect de educatie financiara pentru ONG-uri Programul National de Burse Private promoveaza conceptul de burse private in randul companiilor din Romania Fundatia ERSTE anunta deschiderea perioadei de aplicatii la Bursa pentru Cercetare Sociala, editia 2014 - 2016 83% din forta de munca din Romania nu detine competente digitale suficiente, iar 41% sunt analfabeti digital 57 de traineri internationali creioneaza educatia liceenilor din Romania Voluntarii LSRS au sustinut 23 de seminarii in 18 orase din Romania pentru a oferi informatii despre studiile in strainatate World Vision Romania a lansat studiul “Bunastarea Copilului din Mediul Rural, 2014” Cei mai buni elevi din tara la limba engleza pleaca in Marea Britanie