Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Educatie si Cercetare

Articole pe pagina
pagina 2 din 128
 1  2  3  4  5  6  7 

Sustine-ti punctul de vedere cu privire la cea mai importanta investitie in educatie: pregatirea profesorilor!
Federatia "Coalitia pentru Educatie" va organiza in data de 21 aprilie, la Bucuresti, o dezbatere publica privind modul de pregatire a profesorilor, considerand ca aceasta tema este una critica, ce nu mai suporta amanare. Tema dezbaterii, organizata in format de audiere publica, este: "Masterat didactic sau modul psihopedagogic (I + II): ce tip de formare initiala va creste calitatea in sistemul de invatamant din Romania?"
Numar record de inscrieri la a 8-a editie Shakespeare School Essay Competition
Peste 3700 de eseuri creative si originale au fost inscrise in competitia pentru o tabara de vara in Marea Britanie, lansata de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie. Numarul de inscrieri este unul record in ultimii ani, depasind cu aproximativ 700 de eseuri inscrierile din editiile precedente. Participantii, elevi de gimnaziu si de liceu de la scoli si licee din toata tara, pasionati de limba engleza si dornici sa se faca auziti, si-au exprimat in peste 900.000 de cuvinte ideile si propria viziune despre ce pot invata adultii de la generatia lor.
Campus Creativ va schimba felul in care arata spatiile de socializare din Regie
Asociatia Miscarea pentru Actiune si Initiativa Europeana va schimba felul in care arata spatiile de socializare din Regie, prin proiectul Campus Creativ. Studentii care locuiesc in caminele din Regie si liceenii de la Liceul cu program sportiv "Mircea Eliade", impreuna cu arhitectii si echipa proiectului, isi vor pune ideile in practica si vor participa la interventiile urbane din luna aprilie.
A inceput concursul de dezbateri din cadrul proiectului "O ora pentru democratie"
A inceput marea provocare pentru liceenii nostri din Drobeta-Turnu Severin. Pe parcursul a doua luni, 220 de elevi din cadrul proiectului "O ora pentru democratie" participa la concursul de dezbateri organizat de Asociatia Miscarea pentru Actiune si Initiativa Europeana, in urma caruia vor fi alesi cei 12 elevi care vor merge la o scoala de vara, in Elvetia. Participantii studiaza la cele trei licee partenere ale proiectului - Colegiul National Pedagogic „Stefan Odobleja", Colegiul National „Gheorghe Titeica" si Colegiul Tehnic „Decebal".
Educația nonformală trece Prutul
Vadul lui Vodă, 29 martie 2016: Atelierul de educație nonformală „Experiențe și instrumente de educație nonformală din România”, organizat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile cu sprijinul Institutului de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM” pe 28 și 29 martie 2016 la Vadul lui Vodă reprezintă un nou pas menit să apropie comunitățile de educație nonformală de pe cele două maluri ale Prutului.


Articole pe pagina
pagina 2 din 128
 1  2  3  4  5  6  7 

Au fost lansate primele gradini pedagogice din Romania Asociatia ViitorPlus a lansat o ecoprovocare profesorilor de liceu din toata tara in saptamana Scoala altfel Civic Leadership Program Elevii din Ilfov invitati sa se inscrie in concursul de educatie ecologica Scoala Zero Waste Eco educatie pentru Scoli verzi Sustine-ti punctul de vedere cu privire la cea mai importanta investitie in educatie: pregatirea profesorilor! Numar record de inscrieri la a 8-a editie Shakespeare School Essay Competition Campus Creativ va schimba felul in care arata spatiile de socializare din Regie A inceput concursul de dezbateri din cadrul proiectului "O ora pentru democratie" Educatia nonformala trece Prutul