Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Economie sociala si antreprenoriat

Articole pe pagina
pagina 1 din 54
 1  2  3  4  5  6 

28 de antreprenori romi ?i din alte grupuri vulnerabile, finan?a?i cu peste 160.000 de franci elve?ieni
28 de mici antreprenori de etnie romă și alte grupuri vulnerabile din județele Dolj, Gorj și Olt vor fi finanțați pentru a dezvolta fie noi activități generatoare de venit, fie afaceri deja existente.
Finalul proiectului pentru femei antreprenoare
Asociația Consultanților și Experților în Economie Socială România (ACE-ES) România a implementat, în perioada iunie 2016-mai 2017, proiectul „START Social Entrepreneurship for Women!”.
La ?ib?ne?ti se ia în serios igiena personal? ?i economia social?
Spălatul regulat al hainelor și al lenjeriei este la fel de important ca spălatul regulat al mâinilor, dinților sau părului. Există însă numeroase familii, adesea comunități întregi, care nu au posibilitatea să își spele hainele în condiții civilizate, fie din lipsa banilor, fie din cauza condițiilor în care locuiesc: fără canalizare, apă curentă sau chiar curent electric.
Peste 150 de start-up-uri create de elevi și studenți cu potențial antreprenorial crescut intră în incubatorul educațional de afaceri JA BizzFactory™. În cadrul acestuia, tinerii se pregătesc pentru finala națională a JA Compania Anului 2017 – cea mai mare competiție europeană de antreprenoriat dedicată tinerilor.
Economia sociala si solidara, experiente din Brazilia si Romania discutate in cafenele
Evenimentul pleacă de la premisa că problemele sociale cauzate de încadrarea precară în economie a persoanelor aflate în dificultate reprezintă un fenomen global, care poate fi ameliorat prin schimbul de soluții și inițiative din zone diferite ale globului.


Articole pe pagina
pagina 1 din 54
 1  2  3  4  5  6 

28 de antreprenori romi și din alte grupuri vulnerabile, finanțați cu peste 160.000 de franci elvețieni Finalul proiectului pentru femei antreprenoare La Țibănești se ia în serios igiena personală și economia socială Antreprenoriat pentru elevi si studenti la BizzFactory Economia sociala si solidara, experiente din Brazilia si Romania discutate in cafenele Sesiuni de consultanta despre dezvoltarea afacerilor sociale Azi s-a lansat Cafeneaua Sociala Sheida, Coffee and stories Re-engage! Rute alternative pentru motivarea si implicarea tinerilor pe piata muncii De ce avem nevoie de fructe echitabile? Concluziile dezbaterii Fructe dulci, realitati amare Ziua Intreprinderilor Sociale 2016 a deschis dialogul in ceea ce priveste noi surse de finantare