Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Dezvoltare ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 81
 1  2  3  4  5  6 

Întreb?ri pentru voluntarul din tine
Dacă ai 8 minute, atunci Centrul Civic are câteva întrebări pentru tine. Răspunsurile tale îl vor ajuta pe developeri să ducă proiectul înainte, harder, better, faster, stronger.
Tu ce faci cu 1 leu pe zi?
Tu ce faci cu 1 leu pe zi?
Data: 18-05-2017
Utilizatorii platformei vor avea posibilitatea de a alege să doneze pentru unul dintre cele 3 proiecte ale asociaţiei - Diagnostic gratuit, Terapie gratuită sau Deschiderea de noi centre - ori pentru susţinerea individuală a unui copil.
Pentru cine se va înnota la Swimathon Bucure?ti?
Fundația Comunitară București, organizator Swimathon București, anunță cele 23 de proiecte care vor participa anul acesta la eveniment.
1 Comentarii Data: 12-05-2017
Citeste intregul articol
Gala Societ??ii Civile 2017, #15ani de bine în România
Reprezentanții Galei încep numărătoarea inversă până la decernarea marelui premiu din acest an și anunță lansarea celei mai ample campanii de mulțumire și recunoaștere publică a meritelor celor implicați în activități de tip ONG, activități special croite pentru a schimba România și pentru a instaura binele acolo unde îi este locul.
Dacian Ciolo? ?i echipa lui v? invit? s? v? al?tura?i Platformei România 100
Inițiatorii Platformei România 100, între care nouă miniştri, secretari şi consilieri de stat din fostul guvern tehnocrat, dar şi oameni de afaceri şi specialişti în politici publice, lansează astăzi înscrierile în Platforma România 100 – o mişcare cetăţenească, deschisă, activă, care are ca obiective transformarea mediului civic şi politic românesc şi atingerea adevăratului potenţial de dezvoltare a României.


Articole pe pagina
pagina 1 din 81
 1  2  3  4  5  6 

Întrebări pentru voluntarul din tine Tu ce faci cu 1 leu pe zi? Pentru cine se va înnota la Swimathon București? Gala Societății Civile 2017, #15ani de bine în România Dacian Cioloş şi echipa lui vă invită să vă alăturaţi Platformei România 100 La Timișoara se pregătește primul curs gratuit de marketing pentru ONG-uri Șase proiecte câștigătoare la prima ediție a Fondului IKEA pentru Mediul Urban Breaking the Circle Active - Learning Toolkit pentru promovarea drepturilor copiilor Spiritul dugnad, promovat prin Grant-urile Norvegiene si SEE Aprilie vine cu traininguri noi la ONG Online: Scoala Digitala pentru ONG-uri