Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Cultura si Media

Articole pe pagina
pagina 1 din 76
 1  2  3  4  5  6 

Aplica?ii pentru un ora? Smart-studen?ii au participat la Competi?ia Java pentru Universit??i
47 de echipe formate din 100 de studenti din domeniu IT au programat 27 aplicații în cadrul celei de-a doua ediții a competiției Java pentru Universități organizată de către ADFABER și sponsorizată de Oracle Academy.
Tendin?e Central ?i Est Europene pentru ?tiri false
Știrile false sunt creditate ca fiind adevărate de peste 10% dintre locuitorii a șapte țări din Europa Centrală și de Est, printre care și România. România ocupă locul 1 în acest clasament, cu un procent de populație care crede în știrile false și de propagandă: 31%.
Make a Mark aplic? ultimul strat de culoare pe 27 mai
Temporarius este evenimentul Asociației Quantic prin care vor lansa Urban Art School, ghid de graffiti pentru începători. Intrarea este liberă.
Noi ateliere digitale despre storytelling ?i WordPress
De astăzi te poți înscrie la următoarele cursuri online din cadrul ediției a doua a ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri. Înscrierea la webinarii este gratuită pentru organizațiile înscrise în Programul TechSoup România și se realizează prin completarea unui profil.
Wunderdesign te înva?? s? lucrezi cu mâinile ?i cu materialele uitate în beci
În perioada 1-9 iulie 2017, Asociația D’Avent te invită la Wunderdesign - un Curs de design și producție de obiect din materiale reciclate sau prietenoase cu mediul, adresat meșterilor și artizanilor care vor să-și exerseze creativitatea și să-și transforme pasiunea într-o meserie a cărei valoare este apreciată pe piață.


Articole pe pagina
pagina 1 din 76
 1  2  3  4  5  6 

Aplicații pentru un oraș Smart-studenții au participat la Competiția Java pentru Universități Tendințe Central și Est Europene pentru știri false Make a Mark aplică ultimul strat de culoare pe 27 mai Noi ateliere digitale despre storytelling și WordPress Wunderdesign te învață să lucrezi cu mâinile și cu materialele uitate în beci Proiectul „Improvizeză-ți viitorul” a început din Bârlad Codette Traveler Grant, pentru pasionatele de IT&C Și în România se discută despre robotică și inteligenta artificială Opening Opportunities la final de ediție 3.0 – ce proiecte zurlii de tehnologie au făcut elevii Primului Muzeu Viu din Romania, in Muntii Apuseni, ne readuce la origini