ONG

Știri recente

A 8-a ediție a celui mai mare eveniment în aer liber dedicat societății civile din România, ONGFest, va avea loc sâmbătă, 1 iulie, la Cluj-Napoca, pe strada Potaissa.
mai mult
Luni, 26 iunie, Daniele Pernigotti a ținut la Seneca Anticafe, București o conferință despre schimbările climatice.
mai mult
Comerțul echitabil (Fair trade) este o modalitate de a face comerț, al cărei scop este de a oferi sprijin direct și efectiv pentru producătorii marginalizați din țările în curs de dezvoltare din Africa, Asia și America Latină.
mai mult
A 8-a ediție a celui mai mare eveniment în aer liber dedicat societății civile din România, ONGFest – Festivalul Național al Organizațiilor Neguvernamentale, are loc sâmbătă la Iași în Grădina Palas.
mai mult
Dacă până acum școala era recunoscută ca factor important în educarea civică a copiilor, realitatea demonstrează faptul că familia devine un element determinant în formarea viitorilor adulți activi, implicați social.
mai mult
Evenimentul dedicat istoriei va avea loc la Palatul Mogosoaia, pe 24 iunie de la ora 16:00.
mai mult
Duminică, 25 iunie festivalul EcoTradiţii ajunge în Parcul Detunata din cartierul Gheorgheni!
mai mult
Asociația P.A.V.E.L. a organizat, în perioada 11–13 iunie 2017, a treia ediție a Olimpiadei elevilor pacienți, o tabără educativă pentru copiii și adolescenții care au fost diagnosticați cu o boală somatică gravă.
mai mult
YouTube și G Suite for Nonprofits via Google la Școala Digitală pentru ONG-uri - ONG Online
mai mult