Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Parteneriate cu ONG

Articole pe pagina
pagina 1 din 12
 1  2  3  4  5  6 

Subven?ii în Bra?ov pentru ONGurile care acord? servicii sociale
Asociaţiile sau organizaţiile non-guvernamentale care acordă servicii sociale unor cetăţeni din municipiul Braşov, aflaţi în situaţii de risc, au la dispoziţie peste 370.000 de lei de la bugetul local, ca suvenţii pentru activitatea lor.
Update: situa?ia în Ungaria dup? ce ONGurile române?ti s-au mobilizat pentru a-i sprijini
Organizația Civil Sociecty Europe dorește să mulțumească colegilor din societatea civilă europeană pentru eforturile depuse și pentru susținerea asumată prin semnarea declarației de susținere a poporului ungar și a organizațiilor societății civile din Ungaria.
In Oradea, Politia Locala se mobilizeaza si pentru actiuni de caritate
Luni, Poliția Locală Oradea a vizitat Cantina Socială a Asociației Caritas Eparhial Oradea pentru a face o faptă bună. Reprezentanţii Poliţiei Locale s-au mobilizat pentru a strânge fonduri cu care au achiziţionat 120 bucăţi de conserve de iahnie de fasole şi 120 bucăţi conserve de carne, în valoare de 600 lei.
Tinerii din Bacau se vor bucura anul acesta de Capitala Tineretului din Romania
Acordul semnat pe 4 aprilie stabilește Capitala Tineretului din România ca fiind municipiul Bacău, pregătind cadrul instituțional general pentru implementarea programului în perioada 2 mai 2017-1 mai 2018, program care propune dezvoltarea orașului prin implicarea tinerilor și valorificarea potențialului acestora.
Societatea civila continua sa ramana nereprezentata in CSM
Senatorii nu au reuşit, marţi, să îi desemneze pe cei doi reprezentanţi ai societăţii civile în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) pentru că niciunul dintre cei nouă candidaţi nu a întrunit numărul de voturi necesar, transmite Agerpres.


Articole pe pagina
pagina 1 din 12
 1  2  3  4  5  6 

Subvenții în Brașov pentru ONGurile care acordă servicii sociale Update: situația în Ungaria după ce ONGurile românești s-au mobilizat pentru a-i sprijini In Oradea, Politia Locala se mobilizeaza si pentru actiuni de caritate Tinerii din Bacau se vor bucura anul acesta de Capitala Tineretului din Romania Societatea civila continua sa ramana nereprezentata in CSM Voluntarii ar putea planta perdele forestiere pe terenurile primariilor Protocol de colaborare pentru interventiile de raspuns la dezastre, dar si pentru preventia acestora Noi posibilitati de finantare pentru proiectele impotriva traficului de persoane MCPDC multumeste companiilor care directioneaza 20% din impozitul pe profit catre ONG MCPDC lanseaza public prima evaluare nationala - Finantarea organizatiilor neguvernamentale de catre statul roman cu scopul cresterii transparentei acestor activitati respectiv a sporirii eficientei programelor de finantare