Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Institutii europene

Articole pe pagina
pagina 1 din 29
 1  2  3  4  5  6 

Un prim dosar penal în Rusia pentru lidera unui ONG neînscris drept „agent str?in”
Dacă va fi găsită vinovată, Valentina Cerevatenko riscă doi ani de închisoare. Ea susține că dosarul este politic, o răzbunare pentru că a inițiat un ONG.
Lupta împotriva violen?ei domestice a f?cut dintr-o femeie normal? una dintre cele mai curajoase românce
Când şi-a dat seama cât de puţine ONG-uri se ocupă de problema violenţei domestice, doamna Voicescu a ştiut că acela este domeniul asupra căruia trebuie să-şi concentreze eforturile. În 2013, ea a înfiinţat de una sigură ONG-ul Asociaţia Necuvinte, şi s-a expus imediat la posibile acte de răzbunare ale abuzatorilor, ca şi la gândirea adânc înrădăcinată cu privire la rolurile bărbaţilor şi femeilor în societate.
Intrarea este liber?, iar participarea are loc în baza ?i în ordinea înscrierilor de pe pagina evenimentului.
Prim-Ministrul Ungariei vrea să reducă la tăcere activiștii pentru drepturile cetățenilor țării sale, ONG-urile pro-democrație și jurnaliștii de investigație. Prietenii democrației și a libertăților civile trebuie să-l oprească, anunță Civil Liberties Union for Europe, care invită apărătorii democrației să semneze petiția inițiată de ei.
60 de ani de Europa Unita, cum am ajuns la o Europa a diversitatii in unitate
La 25 martie 1957, șase state vest-europene călcau pe urmele lui Robert Schuman și Jean Monnet, punând bazele Comunității Economice Europene (CEE) și a Comunității Europene a Energiei Atomice (EURATOM), entități precursoare și piloni fondatori ale actualei Uniuni Europene. Articol preluat de pe CaleaEuropeana.ro
Democratia si justitia in Romania, dezbatute la Parlamentul European
Astăzi în Parlamentul European s-a discutat starea justiției și a democrației din România în fața Comisiei de libertăți, justiție și afaceri interne. Printre cei care au luat cuvântul, ca reprezentanți ai României, au fost Ministrul Justiției Tudorel Toade; Liviu Avram de la Adevărul; Gabriel Liiceanu, scriitor; jurnalistul de investigație Attila Biro și directorul de la Transparency International România, Victor Alistar.


Articole pe pagina
pagina 1 din 29
 1  2  3  4  5  6 

Un prim dosar penal în Rusia pentru lidera unui ONG neînscris drept „agent străin” Lupta împotriva violenței domestice a făcut dintr-o femeie normală una dintre cele mai curajoase românce Europa se unește pentru a stopa abuzurile asupra ONG-urilor din Ungaria 60 de ani de Europa Unita, cum am ajuns la o Europa a diversitatii in unitate Democratia si justitia in Romania, dezbatute la Parlamentul European Romania, conform Comisiei Europene: Crestere peste potential, estimari alarmante pe deficit Ungaria intentioneaza sa restrictioneze drastic ONG-urile finantate de George Soros Stagiu de practica la Comisia Europeana din octombrie 2017 pana in februarie 2018 Marca Patrimoniului European, o noua sansa ca Romania sa isi arate frumusetea Raportul ECC-Net ne dezvaluie discriminari nejustificate in randul consumatorilor de diferite nationalitati si resedinte