Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Initiative legislative

Articole pe pagina
pagina 1 din 22
 1  2  3  4  5  6 

ONGurile ar putea fi obligate s? î?i publice sursele de venit în M.O. semestrial
ONGurile care nu își vor declara detaliat sursele de venit vor fi oblígate să îți înceteze activitatea de îndată, conform noii propuneri de modificare a OG 26/2000.
48 de ONG-uri cer consultarea Comisiei de la Veneţia privind definitia familiei
Un număr de 48 de organizaţii ale societăţii civile au solicitat, joi, preşedintelui României şi preşedinţilor celor două camere să consulte Comisia de la Veneţia în privinţa propunerii care restrânge definiţia familiei în Constituţie, anunță Agerpres.
Regulamentul de contractare a serviciilor sociale in Municipiul Iasi a fost aprobat de CL
Veste mare astazi, pentru întreg sectorul ONG din servicii sociale: la Iași, în urmă cu două ore a trecut prin Consiliul Local prima hotărâre din setul de patru, prin care se reglementeză contractarea de servicii sociale.
Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic lanseaza Analiza jurisprudentei privind exceptiile de la liberul acces la informatii de interes public
Ministerul pentru Consultare publica si Dialog Civic (MCPDC) cu sprijinul voluntar al Asociatiei Expert Forum, pune la dispozitia cetatenilor, dar si a reprezentantilor responsabili cu aplicarea acestei importante legi pentru o guvernare deschisa, materialul: „Analiza jurisprudentei privind exceptiile de la liberul acces la informatii de interes public", in continuarea eforturilor MCPDC pentru a guvernare transparenta.
Proiect de Lege privind cooperarea internationala pentru dezvoltare si asistenta umanitara
Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta, un proiect de lege care reglementeaza cooperarea internationala pentru dezvoltare si asistenta umanitara, urmarind alinierea cresterea eficientei si impactului asistentei pentru dezvoltare si umanitare oferita de Romania, precum si Romaniei la standardele Uniunii Europene in acest sector.
1 Comentarii Data: 14-07-2016
Citeste intregul articol


Articole pe pagina
pagina 1 din 22
 1  2  3  4  5  6 

ONGurile ar putea fi obligate să își publice sursele de venit în M.O. semestrial 48 de ONG-uri cer consultarea Comisiei de la Venetia privind definitia familiei Regulamentul de contractare a serviciilor sociale in Municipiul Iasi a fost aprobat de CL Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic lanseaza Analiza jurisprudentei privind exceptiile de la liberul acces la informatii de interes public Proiect de Lege privind cooperarea internationala pentru dezvoltare si asistenta umanitara Guvernul va crea Registrul Unic al Transparentei Intereselor cu informatii despre interactiunea dintre grupuri din societate si decidenti Finantarea caminelor pentru persoane varstnice, modificata prin ordonanta de urgenta Consultare publica privind proiectul de HOTARARE A GUVERNULUI pentru modificarea si completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 544/2001 Ministerul Muncii a lansat in dezbatere Programul de interes national "Cresterea calitatii vietii persoanelor varstnice din caminele pentru persoane varstnice" Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice: Hotarare pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 248/2015