Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Guvernare

Articole pe pagina
pagina 1 din 4
 1  2  3  4 

Gabriel Petrea a discutat cu Agerpres despre transparen??, ONGuri ?i România
România are aproximativ 90.000 de ONG-uri, însă doar 10.000 oferă expertiză sau lucrează cu beneficiari, afirmă ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, Gabriel Petrea, într-un interviu acordat AGERPRES, precizând că la aceste organizații ar trebui să existe aceeași transparență ca în cazul politicienilor.
Consultare public? pentru fi?? de post - MCPDS
Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social (MCPDS) așteptă sugestii/opinii pe seama fișei de post a responsabilului pentru relația cu societatea civilă.
Candidaturi cautate pentru doua posturi vacante la CNCD
În 9 mai, Camera Deputaților a publicat următorul anunț:
Invita?ie la mas? rotund? din partea MFP ?i MCPDS: M?suri eficiente în vederea sprijinirii activit??ii ONGurilor
Pentru confirmarea participării dvs. vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail: laurentiu.mazilu@dialogsocial.gov.ro până marți, 16 mai a.c.
1 Comentarii Data: 13-05-2017
Citeste intregul articol
Finan??ri nerambursabile din partea Agen?iei Na?ionale pentru Romi, 2017
Agenția Națională pentru Romi anunță pe site-ul oficial informații generale despre finanțările nerambursabile din fonduri publice pentru anul 2017. Bugetul programului este de 900 000 RON.


Articole pe pagina
pagina 1 din 4
 1  2  3  4 

Gabriel Petrea a discutat cu Agerpres despre transparență, ONGuri și România Consultare publică pentru fișă de post - MCPDS Candidaturi cautate pentru doua posturi vacante la CNCD Invitație la masă rotundă din partea MFP și MCPDS: Măsuri eficiente în vederea sprijinirii activității ONGurilor Finanțări nerambursabile din partea Agenției Naționale pentru Romi, 2017 Normele metodologice ale Agenției RoAid sunt în dezbatere publică Ministrul Consultarii Publice: Legea ONG-urilor are nevoie de modificari Premierul Grindeanu a solicitat o evidenta a tuturor ONG-urilor de utilitate publica Egalitate de sanse si discriminare, in Romania si in legislatia Europeana Proiect de lege, inchisoare pana la trei ani pentru protestatari care impiedica exercitarea puterii in stat