Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Comitetul Economic si Social European (CESE)

Articole pe pagina
pagina 1 din 7
 1  2  3  4  5  6 

Instituirea Parchetului European. Consultare on-line
Comisia si Consiliul UE pregatest un Regulament European privind protejarea banilor contribuabililor europeni impotriva fraudelor si propune instituirea Parchetului European si consolidarea garantiilor procedurale ale OLAF.
Aviz al Comitetului Economic si Social European, privind pachetul privid investitiile sociale al Comisiei Europene
Prin pachetul pentru investitii sociale, Comisia invita tarile UE sa acorde o mai mare atentie investitiilor sociale. Acestea au rolul de a consolida capacitatile cetatenilor si de a sustine participarea lor la viata societatii si pe piata muncii.
Participare si incluziune pentru dezvoltare responsabila: Presedintele CESE, Staffan Nilsson, a deschis Forumului ONG-urilor de la Marea Neagra
Ieri 25 octombrie 2012, a inceput la Bucuresti, a 5-a editie a Forumului ONG-urilor de la Marea Neagra.
De ce ar trebui ca Europa sa isi urmeze indeaproape planul de redresare economica 2020
Este de netagaduit faptul ca, in Uniunea Europeana, situatia economica ramane fragila, in pofida tuturor eforturilor concertate depuse pentru identificarea si punerea in aplicare a unor masuri menite sa readuca Europa pe fagasul normal.
Statutul unei fundatii europene
La 10 mai 2012, in conformitate cu articolul 304 din Tratatul privind functionarea Uniunii Europene, Comisia Europeana a hotarat sa consulte Comitetul Economic si Social European cu privire la Propunerea de regulament al Consiliului privind statutul unei fundatii europene (FE) COM(2012) 35 final - 2012/0022 (APP).
1 Comentarii Data: 8-10-2012
Citeste intregul articol


Articole pe pagina
pagina 1 din 7
 1  2  3  4  5  6 

Instituirea Parchetului European. Consultare on-line Avizul Comitetului Economic si Social European privind pachetul pentru investitiile sociale al Comisiei Europene Participare si incluziune pentru dezvoltare responsabila: Presedintele CESE, Staffan Nilsson, a deschis Forumul ONG-urilor de la Marea Neagra De ce ar trebui ca Europa sa isi urmeze indeaproape planul de redresare economica 2020 Statutul unei fundatii europene Premiul CESE pentru societatea civila 2012 Ce a votat CESE privind Cooperativele si dezvoltarea agroalimentara? Aviz CESE: "Relatiile UE - Moldova: rolul societatii civile organizate" Rezolutia CESE impotriva discriminarii pe considerente de rasa sau origine etnica Aviz CESE privind rolul societatii civile in relatiile UE-Kosovo