Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Lobby si Advocacy

Articole pe pagina
pagina 1 din 64
 1  2  3  4  5  6 

?i filantropii sus?in ONG-urile din Ungaria
Lideri ai filantropiilor din Statele Unite ale Americii și Europa se solidarizează cu ONGurile din Ungaria. Vă reamintim că acestea sunt în vizorul guvernului Viktor Orban,care dezbate proiecte de lege care pun în pericol integritatea acestora. Scrisoarea redactată de acești donatori internaționali poate fi lecturată mai jos.
Ministerul Culturii: Ce decizie luam pentru Rosia Montana in UNESCO?
Ministerul Culturii a pregătit un dosar al României la UNESCO: „Peisajul cultural minier de la Roșia Montană”. Acesta a fost înmânat Delegației României la UNESCO de la Paris pe 9 decembrie 2016, la doar 11 luni după înscrierea Roșiei Montane pe Lista Indicativă UNESCO. Totuși, dosarul finalizat nu a fost asumat de Primul Ministru. Este ultimul pas de care mai depinde înscrierea sa oficială pe agenda UNESCO și recunoașterea internațională a Roșiei Montane ca sit unic în lume.
ACCEPT creaza un front comun impotriva redefinirii familiei in Constitutie. Alatura-te demersului
Asociatia ACCEPT va solicita suportul in fata Parlamentului pentru a cere, cu o singura voce din partea societatii civile de drepturile omului, ca alegerile parlamentare si campania electorala sa se axeze pe probleme reale ale familiilor din Romania si pe solutii tehnice si politice pentru rezolvarea lor, nu pe o falsa dezbatere, incarcata de ura si homofobie. Subiectul redefinirii familiei in Constitutie polarizeaza populatia si ii distrage atentia de la teme reale care trebuie discutate in campanie, precum lupta anti-coruptie, saracia, problemele economice si viitorul politic al Romaniei ca actor major in Uniune Europeana.
1 Comentarii Data: 5-11-2016
Citeste intregul articol
Ministrul Culturii in dialog cu directorii teatrelor independente si cu tinerii actori romani
Ministrul Culturii, Corina Suteu, va participa la doua evenimente speciale din cadrul Festivalului National de Teatru Independent, pe 4 si 6 noiembrie, pentru a dezbate situatia sectorului cultural independent din Romania si sprijinul pe care il primesc tinerii actori din partea autoritatii centrale.
Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic lanseaza o serie de sesiuni online sub numele De Vorba cu Ministrul tau
Joi, 21 aprilie, la ora 20:00 Ministrul Violeta Alexandru va invita la dialog on-line. Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic lanseaza o serie de sesiuni online sub numele „De Vorba cu Ministrul tau".
1 Comentarii Data: 13-03-2017
Citeste intregul articol


Articole pe pagina
pagina 1 din 64
 1  2  3  4  5  6 

Și filantropii susțin ONG-urile din Ungaria Ministerul Culturii: Ce decizie luam pentru Rosia Montana in UNESCO? ACCEPT creaza un front comun impotriva redefinirii familiei in Constitutie. Alatura-te demersului Ministrul Culturii in dialog cu directorii teatrelor independente si cu tinerii actori romani Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic lanseaza o serie de sesiuni online sub numele De Vorba cu Ministrul tau Administratia Prezidentiala invita ONG-urile sa propuna criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca viitoarele dezbateri pentru a putea fi desfasurate sub egida "Dezbaterii Nationale pentru Educatie si Cercetare - Romania educata" Votez EUropean pentru alegeri romanesti Studentii dezbat Legea Internshipului! Organizatiile neguvernamentale cer CSM sa consulte ziaristii inainte de a face un ghid de lucru cu presa APADOR-CH protesteaza fata de decizia Curtii Constitutionale care permite dizolvarea arbitrara a organizatiilor neguvernamentale