Finanțări și CSR

Știri recente

Analiza a luat în calcul 100 dintre cele mai mari companii din România. În comparaţie cu anul trecut, când au fost 36 de indicatori, anul acesta numărul a crescut la 43 de indicatori, împărțiți în 9 categorii.
mai mult
Subway® lansează campania “Hai să salvăm vieți împreună”, o acțiune prin care își propune să încurajeze donarea de sânge.
mai mult
Perioada de depunere a solicitărilor se încheie pe 17 iunie 2017. Domeniul sponsorizării: Sport și Artă Volumul total al sponsorizărilor: 350.000 lei
mai mult
Inițiativa vine în contextul în care, în România, se aruncă anual 5 milioane de tone de mâncare. În același timp, peste 500,000 de persoane suferă de foame și trăiesc zi de zi la limita subzistenței.
mai mult
Peste 2000 de copii din România, Moldova și Ucraina au reconstruit costumele populare românești din cărămizi LEGO®
mai mult
Asociaţiile sau organizaţiile non-guvernamentale care acordă servicii sociale unor cetăţeni din municipiul Braşov, aflaţi în situaţii de risc, au la dispoziţie peste 370.000 de lei de la bugetul local, ca suvenţii pentru activitatea lor.
mai mult
Organizația Civil Sociecty Europe dorește să mulțumească colegilor din societatea civilă europeană pentru eforturile depuse și pentru susținerea asumată prin semnarea declarației de susținere a poporului ungar și a organizațiilor societății civile din Ungaria.
mai mult
Obiectivul principal al programului „La TINEri este Puterea" este acela de a creşte şansele tinerilor cu vârste între 18 şi 25 de ani, din categoria NEET (Not Employed, in Education or Training) de a deveni activi pe piaţa muncii din România.
mai mult
A doua ediţie a evenimentului „Best Practices in Romanian CSR”, organizat de The Azores Sustainability & CSR Services, va avea loc pe 8 iunie la Hotel Epoque din Bucureşti.
mai mult