Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Uniunea Europeana

Articole pe pagina
pagina 1 din 21
 1  2  3  4  5  6 

Workshop despre oportunitatile europene pentru tineri
Azi, 18 noiembrie, ora 17:00, în cadrul bibliotecii Metropolitane Ion Creangă (București), va avea loc un workshop despre oportunitățile europene pentru tineri cu vârsta între 13 și 30 de ani. Prezentarea va fi susținută de 30 de tineri din 5 țări ale Uniunii Europene. Ei le vor arăta participanților cum să aplice, gratuit, la proiecte Erasmus+. Tot în cadrul acestei întâlniri, organizatorii au pregătit și o expoziție foto cu tema comunicării interculturale.
Au fost selectati finalistii pentru Competitia Europeana de Inovare Sociala: ‘Noi Modalitati de Crestere'
Zece antreprenori sociali europeni concureaza pentru trei premii de €50,000. Finalistii anului 2015 ai Competitiei Europene de Inovare Sociala au fost selectati din lista de 30 de semifinalisti si un total de peste 1400 de aplicanti din mai mult de 40 de tari.
S-a lansat apelul din 2015 pentru proiecte de cooperare Europa Creativa
Agentia Executiva pentru Educatie, Audiovizual si Cultura (EACEA) a lansat apelul anual pentru proiecte de cooperare in cadrul Programului Europa Creativa - Subprogramul Cultura. Termenul-limita pana la care cei interesati pot depune propuneri de proiecte este 7 octombrie 2015, ora 12.00 (CET/CEST, ora Bruxelles-ului).
Erasmus+: Rezultate proiecte tineret toate actiunile - termen 30 aprilie
Au fost publicate rezultatele pentru solicitarile de proiect depuse la termenul de 30 aprilie 2015 pentru parteneriat strategic si dialog structurat in domeniul tineretului. Acestea sunt disponibile alaturi de proiectele de mobilitate pentru tineret depuse la același termen.
Premiu pentru excelenta in initiativele societatii civile
Premiul Societatii Civile, editia 2015, va rasplati initiativele care isi propun sa imbunatateasca incluziunea sociala si economica a persoanelor sarace sau sa contracareze cresterea riscului de saracie in Europa. Concursul are in vedere organizatiile neguvernamentale sau persoanele care au intreprins initiative de combatere a saraciei, nominalizate de membrii Comitetului Economic si Social European (CESE), de consiliile economice si sociale nationale, precum si de organizatiile si retelele societatii civile la nivel european.


Articole pe pagina
pagina 1 din 21
 1  2  3  4  5  6 

Workshop despre oportunitatile europene pentru tineri Au fost selectati finalistii pentru Competitia Europeana de Inovare Sociala: ‘Noi Modalitati de Crestere' S-a lansat apelul din 2015 pentru proiecte de cooperare Europa Creativa Erasmus+: Rezultate proiecte tineret toate actiunile - termen 30 aprilie Premiu pentru excelenta in initiativele societatii civile Concursul european pentru inovare sociala 2015 Cerere de propuneri de proiecte "Memorie istorica europeana", programul Europa pentru cetateni 2014-2020 Orizont 2020: Orase si comunitati inteligente Ministerul Fondurilor Europene a lansat in consultare publica primele linii de finantare din Programul Capital Uman 2014-2020, adresate tinerilor someri / Valoare totala: 570 milioane euro Erasmus+: Realizarea de experimente in materie de politici in sectorul invatamantului scolar