Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Organizatii internationale

Articole pe pagina
pagina 1 din 5
 1  2  3  4  5 

Cerere de propuneri de proiecte Eramus+ : Proiect-pilot privind mobilitatea pe termen lung a ucenicilor
Comisia Europeana a deschis o cerere de propuneri de proiecte privind mobilitatea ucenicilor pe termen lung. Titlul cererii este "Proiect-pilot privind mobilitatea pe termen lung a ucenicilor" - „Un cadru european pentru mobilitatea ucenicilor: dezvoltarea cetateniei europene si a abilitatilor prin integrarea tinerilor pe piata fortei de munca".
Asistenta tehnica de la Banca Mondiala pentru un proiect de imbunatatire a managementului investitiilor publice
Ministrul delegat pentru buget, Darius-Bogdan Valcov, a semnat, marti, cu Banca Mondiala, Contractul de asistenta-tehnica pentru proiectul 'Imbunatatirea managementului investitiilor publice', potrivit unui comunicat de presa al ministerului.
Program de finantare pentru cresterea nivelului educational al elevilor din clasele primare
USAID, AusAID si World Vision au lansat un program de finantare, All Children Reading Competition, destinat stimularii gandirii inovative si, in general, cresterii nivelului educational al elevilor din clasele primare.
2 Comentarii Data: 28-12-2011
Citeste intregul articol
Se va lansa a cincea runda de selectie de proiecte pe tema democratizarii
Fondul pentru Democratie al Natiunilor Unite lanseaza a cincea runda de selectie de proiecte pe tema democratizarii. Proiectele propuse trebuie sa se desfasoare pe durata a 2 ani si sa atinga una din cele sase arii de interes: dezvoltare comunitara, drepturile omului, democratizare, tineri, femei, media.

3 Comentarii Data: 4-04-2013
Citeste intregul articol
UE beneficiaza pana in 2014 de granturile SEE si Norvegia
Islanda, Liechtenstein, Norvegia si UE au semnat astazi acordurile pentru granturile SEE si Norvegia 2009-14, dupa ce statele membre UE au convenit cu privire la distribuirea finala pentru tarile beneficiare.

4 Comentarii Data: 4-04-2013
Citeste intregul articol


Articole pe pagina
pagina 1 din 5
 1  2  3  4  5 

Cerere de propuneri de proiecte Eramus+ : Proiect-pilot privind mobilitatea pe termen lung a ucenicilor Asistenta tehnica de la Banca Mondiala pentru un proiect de imbunatatire a managementului investitiilor publice Program de finantare pentru cresterea nivelului educational al elevilor din clasele primare Se va lansa a cincea runda de selectie de proiecte pe tema democratizarii UE beneficiaza pana in 2014 de granturile SEE si Norvegia Finantare de la UNDP pentru proiecte moldo-romane Burse Google pentru studentii cu dizabilitati! Finantari de 50.000 $ de la GEF SGP Finantare: Competitia Intreprinderilor Sociale NESsT Finantare pentru ONG-uri de la CEE Trust!