Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Cum puteti aplica la Programul de finantare al Fundatiei VELUX

Data: 30-01-2014
Cum puteti aplica la Programul de finantare al Fundatiei VELUX

Ieri, 29 februarie, peste 130 de persoane au participat la prezentarea programului de finantare al Fundatiei VELUX, ce a avut loc la Bucuresti. Programul sprijina proiectele sociale adresate copiilor si tinerilor aflati in situatie de risc de excluziune sociala. Scopul sau este sa isi imbunatateasca conditiile si oportunitatile de viitor ale copiilor si tinerilor din Centrul si Estul Europei si Groenlanda.

Pentru detalii despre principalele directiile ale programului, beneficiarii eligibili, tipurile de activitati finantate si alte informatii utile aplicantilor, va invitam sa urmariti inregistrarea prezentarii sustinute ieri de Peter Bengtsen, Senior Advisor, Fundatia VELUX, aici si sa descarcati suportul prezentarii de aici.

Mai multe informatii despre program si fundatie se gasesc aici.

Toate intrebarile referitoare la mecanismul de finantare vor fi adresate exclusiv Fundatiei VELUX la adresa de email .

Invitatie de Participare la Programul "WEB-ONG" United Way deschide o noua runda de aplicatii pentru proiecte sociale (2016-2017) Modificare nr.1 la Contractele de finantare incheiate in cadrul Rundei 1 Runda 2 - Intrebari pentru toate cele 5 Componente ale Fondului ONG Termene limita Fondul ONG, runda 2 Suport tehnic pentru utilizarea platformei online in vederea inregistrarii Cererilor de finantare Lansarea Subcomponentei Dezvoltarea comunitatilor rurale interetnice din cadrul Rundei a doua a Fondului ONG Webinar - Intrebari despre Fondul ONG Fondul ONG - Ziua usilor deschise Instructiuni pentru incarcarea online a propunerilor de proiect