Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Agentii ale guvernelor straine / Ambasade

Articole pe pagina
pagina 1 din 6
 1  2  3  4  5  6 

Consultari publice pentru granturile Spatiului Economic European 2014 - 2021
Incepand cu 27 mai a fost lansat, in consultare publica, pana la data de 8 iulie 2016, proiectul de "Blue Book", in care sunt descrise sectoarele prioritare agreate si domeniile/programele eligibile pentru finantare din Granturile SEE si Norvegiene aferente perioadei de programare 2014-2021.
770 de cereri de finantare depuse in cadrul celei de a doua runde a Schemei de Grant pentru ONG-uri
La data de 19 martie a.c. s-a incheiat perioada disponibila pentru depunerea online a cererilor de propuneri de proiecte in cadrul rundei a 2-a a Schemei de Grant pentru ONG-uri din cadrul Programului de Cooperare Elvetiano - Roman, Fondul Tematic pentru Participarea Societatii Civile.
1 Comentarii Data: 26-03-2015
Citeste intregul articol
Sesiuni de informare pentru a doua runda a Cererii de propuneri de proiecte din cadrul Schemei de grant pentru ONG-uri
Consortiul format din KEK-CDC Consultants, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si Fundatia pentru Parteneriat, in calitate de Organism Intermediar Elvetian pentru administrarea Fondului Tematic pentru Participarea Societatii Civile, anunta organizarea sesiunilor de informare din cadrul rundei a doua a Cererii de propuneri de proiecte din cadrul Schemei de grant pentru ONG-uri.
Romania a reusit sa angajeze 100% din fondurile elvetiene nerambursabile
Fondurile alocate Romaniei in cadrul asistentei financiare neramburabile elvetiene, in valoare de 181 milioane de franci elvetieni (CHF), au fost angajate in proportie de 100%, cu respectarea termenului prevazut de acordul bilateral in acest sens.
1 Comentarii Data: 8-01-2015
Citeste intregul articol
Lansarea granturilor SEE & norvegiene in Romania
Conferinta de lansare a granturilor SEE & norvegiene in Romania a avut loc, marti, 29 octombrie a.c. Evenimentul a fost deschis de ambasadorul Norvegiei in Romania, Tove Bruvik Westberg, si de ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. La conferinta au participat invitati din Romania si statele donatoare, reprezentanti ai companiilor publice si private, institutiilor publice centrale si locale, organizatiilor neguvernamentale si partenerilor de dialog social.


Articole pe pagina
pagina 1 din 6
 1  2  3  4  5  6 

Consultari publice pentru granturile Spatiului Economic European 2014 - 2021 770 de cereri de finantare depuse in cadrul celei de a doua runde a Schemei de Grant pentru ONG-uri Sesiuni de informare pentru a doua runda a Cererii de propuneri de proiecte din cadrul Schemei de grant pentru ONG-uri Romania a reusit sa angajeze 100% din fondurile elvetiene nerambursabile Lansarea granturilor SEE & norvegiene in Romania Granturi SEE pentru conservarea patrimoniului cultural si natural, respectiv pentru promovarea egalitatii de gen si a echilibrului intre viata profesionala si cea privata Al treilea apel al Fondului de Actiune Rapida Oportunitati de afaceri oferite de Republica Orientala Uruguay, prezentate la Camera de Comert si Industrie Bucuresti Forumul de investitii Implicarea Chinei in dezvoltarea regiunii Dunarii Apel pentru transmiterea de proiecte, editia 2012 „Sustinerea proiectelor inovatoare din partea ONG-urilor din Romania in domeniul coeziunii sociale”