Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Watchdog

Articole pe pagina
pagina 1 din 99
 1  2  3  4  5  6 

Prevederea 2% poate disp?rea din noul Cod Fiscal
În proiectul de nou Cod Fiscal se propune introducerea deductibilității fiscală a sponsorizărilor, dar dispare prevederea referitoare la direcționarea a 2% din impozitul pe venit.
3 Comentarii Data: 6-05-2017
Citeste intregul articol
Politica fara Bariere: amendamentele lui Florin Iordache, aprobate, vor pune partidele mai presus de lege
ONG-uri din Campaniei Politică fără Bariere, alături de Centrul pentru Inovare Publică şi Centrul pentru Studiul Democraţiei, solicită deputaţilor respingerea amendamentelor depuse de social-democratul Florin Iordache şi adoptate de Comisia juridică a Camerei la legea finanţării partidelor şi a campaniilor electorale, prin care a fost abrogată sancţiunea confiscării sumelor obţinute şi utilizate ilegal de formaţiunile politice.
Scrisoare de protest impotriva evacuarii Centrului Caracuda
55 de organizaţii neguvernamentale au transmis astăzi o scrisoare de protest către primarul Daniel Florea, Primarul Sectorului 5, prin care îşi exprimă indignarea faţă de decizia primăriei de a evacua Centrul Caracuda, singurul centru dedicat serviciilor de reducere a riscurilor asociate consumului de droguri pentru persoane dependente de droguri din Ferentari.
Metrorex si Soseaua de Centura Bucuresti, la Primaria Generala. Opiniile lui Dan Trifu de la Eco-Civica
Metrorex, companie aflată în subordinea Ministerului Transporturilor, ar putea trece în subordinea Primăriei Capitalei, un proiect în acest sens aflându-se pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, ne informează Digi24. Pe lângă Metrorex, primăria vizează și Șoseaua de Centură.
ONG-uri sesizeaza si cer Senatului sa respecte propriile reguli in privinta reprezentantilor societatii civile in CSM
La propunerea Centrului de Resurse Juridice, o mare parte din societatea civilă a sesizat Senatul României în legătură cu ilegalitatea în care se află în acest moment, referitor la nerespectarea procedurilor și lipsa celor 2 reprezentanți ai societății civile în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. În legătură cu acest proces, ultimele noutăți au venit pe 7 martie, când niciunul dintre cei 9 candidați nu au reușit să întrunească votul majorității senatorilor prezenți.


Articole pe pagina
pagina 1 din 99
 1  2  3  4  5  6 

Prevederea 2% poate dispărea din noul Cod Fiscal Politica fara Bariere: amendamentele lui Florin Iordache, aprobate, vor pune partidele mai presus de lege Scrisoare de protest impotriva evacuarii Centrului Caracuda Metrorex si Soseaua de Centura Bucuresti, la Primaria Generala. Opiniile lui Dan Trifu de la Eco-Civica ONG-uri sesizeaza si cer Senatului sa respecte propriile reguli in privinta reprezentantilor societatii civile in CSM Puterea cartierului sau cum vocea unita cartierului Floreasca a facut diferenta Mars de protest al unor cetateni satui de promisiuni desarte, Bucuresti IPP: Demersul parlamentarului Serban Nicolae este o recidiva Reteaua VIF ii cere lui Iulian Bulai (USR) sa renunte la functia de vice-presedinte al Comisiei Parlamentare SOS educatia romaneasca