Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

  

Sesiune de informare la Calarasi privind Schemele de Grant din cadrul Programul de Cooperare Elvetiano-Roman

Data: 19-06-2012
Sesiune de informare la Calarasi privind Schemele de Grant din cadrul Programul de Cooperare Elvetiano-Roman

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, organizeaza miercuri, 20 iunie 2012, la Calarasi, sesiunea de informare privind  Schema de grant pentru ONG-uri si Schema de grant pentru Parteneriate din cadrul Programului de Cooperare Elvetiano-Roman.

Evenimentul  va avea loc in parteneriat cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Calarasi, Strada Progresul, Bloc BBB, Etaj 3, Calarasi, Sala de Reuniune, intre orele 12:00 – 15:00.

Programul de Cooperare Elvetiano - Roman isi propune sa finanteze proiecte ale caror obiective vin in intampinarea nevoilor de dezvoltare ale societatii romanesti.

Prima Cerere de propuneri de proiecte lansata in data de 10 mai 2012 in cadrul Schemei de grant pentru ONG-uripune la dispozitia organizatiilor 2.000.000 CHF – pentru Componenta Social si 600.000 CHF – pentru Componenta Mediu si are ca obiectiv consolidarea organizatiilor neguvernamentale din Romania si sustinerea participarii lor active in procesul formularii de politici.

Prima Cerere de propuneri de proiecte lansata in 21 mai 2012 in cadrul Schemei de grant pentru Parteneriate isi propune sa contribuie la promovarea si consolidarea parteneriatelor institutionale dintre partenerii romani si elvetieni, pentru a contribui la solutionarea provocarilor specifice dezvoltarii, la intarirea capacitatii si structurilor partenerilor institutionali romani, pentru a beneficia de valoarea adaugata elvetiana si a contribui la intarirea parteneriatelor. Suma disponibila spre finantare este de 2.500.000 CHF.

Sesiunea de informare va furniza detalii referitoare la cele doua Cereri de propuneri de proiecte, iar reprezentantii FDSC vor raspunde intrebarilor adresate de participanti privind aspecte specifice legate de pregatirea proiectelor. La eveniment, sunt invitati sa participe reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale, autoritatilor/institutiilor publice, mass media.

Mai multe informatii despre Schema de grant pentru ONG-uri si Schema de grant pentru Parteneriate sunt disponibile pe site-ul FDSC.

Mentionam ca participarea la eveniment este gratuita. Organizatorii nu asigura transportul si/sau cazarea participantilor.

Urmatoarele sesiuni de informare vor avea loc in, Timisoara, Galati. Detaliile si formularele de inregistrare legate de participarea la aceste sesiuni sunt disponibile AICI.

Intre 29 si 30 iunie, Dunarea si Delta vin la Bucuresti, la “D’ale Gurii Dunarii” Recicloniada revine! Indemnul ramane: colectati selectiv si reciclati! Asociatia Mai Bine pregateste o noua editie Gusta Slow Centrul Parteneriat pentru Egalitate marcheaza finalul proiectului ”AnimaNova – Integrare pe piata muncii pentru persoanele traficate” Luni va avea loc la Galati ultima sesiune de informare din cadrul Programului Elvetiano – Roman Descopera Parcul Ioanid Conferinta „Rolul inovarii in crearea si dezvoltarea de noi afaceri” ArCuB Live Open Air – Jazz, Blues & More Sesiune de informare la Timisoara privind Schemele de Grant din cadrul Programul de Cooperare Elvetiano-Roman CeRe organizeaza evenimentul “Incluziunea sociala si economica a cetatenilor de etnie roma”

Fondul Tematic pentru Participarea Societatii Civile - Schema de grant pentru ONG-uri

Fondul Tematic pentru Parteneriate si Experti - Schema de grant pentru Parteneriate

Servicii juridice pro bono pentru ONG-urile din Romania