Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

Altele

Articole pe pagina
pagina 1 din 169
 1  2  3  4  5  6 

Descoper? ce ai putea înv??a s? faci de pe ?tiri.ong
Din 2017 facem o nouă mutare de pioni, și așezăm expertiza ONGistă pe masă, alături de cele mai importante piese din joc. La „Resurse” vom face publice diverse tipuri de informații importante pe care un utilizator le-ar putea folosi în experiențele lor neguvernamentale.
Trei medii noi pentru anun?urile tale
Ultilizatorii platformei postează direct în secțiunea „Anunțuri ale organizațiilor”, care va apărea foarte vizibil pe homepage, la un scroll distanță. Pentru a face anunțurile mai vizibile și mai ordonate, odată cu noua platformă acestea vor fi grupate în trei categorii: Angajări, Evenimente și Diverse.
1 Comentarii Data: 5-06-2017
Citeste intregul articol
?tiriong.ro devine ?tiri.ong din iunie
Astfel, începând din luna iunie lansăm noua platformă Știri ONG, varianta beta: www.stiri.ong Aducem cu această ocazie o reîmprospătare de stil, vizuală și de usability. Află cum să folosești tagurile, ce tipuri de știri vei găsi și cum poți accesa site-ul.
1 Comentarii Data: 1-06-2017
Citeste intregul articol
?tiri.ong adun? comunitatea ?i ne face cuno?tin??
Odată cu lansarea platformei știri.ong, venim cu o nouă propunere pentru ongiștii din toată România: haideți să ne și cunoaștem. Vom imita practicile din anii copilăriei și vă propunem Oracolul ca formă de a descoperi cine se mai ascunde în spatele Fundațiilor, Centrelor sau ale Federațiilor.
?tiri ONG, varianta beta vine cu analize de situa?ii
O știre nu poate cuprinde toate complexitățile lumii în care trăim, motiv pentru care lansarea noului site vine la pachet cu noi secțiuni unde să puteți explora în detaliu diferite teme.Vă invităm deci să ajungeți și la secțiunea „Puncte de vedere -> Dezbateri în curs” de pe noua platformă știri.ong


Articole pe pagina
pagina 1 din 169
 1  2  3  4  5  6 

Descoperă ce ai putea învăța să faci de pe știri.ong Trei medii noi pentru anunțurile tale Stiriong.ro devine stiri.ong din iunie Știri.ong adună comunitatea și ne face cunoștință Știri ONG, varianta beta vine cu analize de situații Alegerile din Franța se încheie ca un exemplu pentru Europa La GMF se cauta stagiari, cum pot studentii sa profite? Ateliere Fara Frontiere doneaza 500 de calculatoare prin programul Educlick 1/2017 Peste 3 milioane de persoane implicate in proiectele Fondului ONG Colectam idei TINERE