Civil Society NGO Directory


-baza de date ONG-

Cautare avansata

INREGISTREAZA-TE IN
CATALOGUL SOCIETATII CIVILE

ACTUALITATE

Articole pe pagina
pagina 1 din 697
 1  2  3  4  5  6 

?tiriong.ro devine ?tiri.ong din iunie
Astfel, începând din luna iunie lansăm noua platformă Știri ONG, varianta beta: www.stiri.ong Aducem cu această ocazie o reîmprospătare de stil, vizuală și de usability. Află cum să folosești tagurile, ce tipuri de știri vei găsi și cum poți accesa site-ul.
1 Comentarii Data: 1-06-2017
Citeste intregul articol
?tiri.ong adun? comunitatea ?i ne face cuno?tin??
Odată cu lansarea platformei știri.ong, venim cu o nouă propunere pentru ongiștii din toată România: haideți să ne și cunoaștem. Vom imita practicile din anii copilăriei și vă propunem Oracolul ca formă de a descoperi cine se mai ascunde în spatele Fundațiilor, Centrelor sau ale Federațiilor.
Vital Signs Bucure?ti ia pulsul capitalei în 12 domenii
Fundația Comunitară București a lansat săptămâna trecută Vital Signs București, prima cercetare care colectează date publice din 12 domenii importante ale orașului.
În Sun Plaza, SuperEroii recicl?rii lupt? pentru o lume mai curat?!
Timp de două zile, între orele 14:00 şi 18:00, Sun Plaza va organiza ateliere creative, prin care îi învaţă pe copii cum să protejeze mediul şi să transforme materialele reciclate în obiecte utile.
?tiri ONG, varianta beta vine cu analize de situa?ii
O știre nu poate cuprinde toate complexitățile lumii în care trăim, motiv pentru care lansarea noului site vine la pachet cu noi secțiuni unde să puteți explora în detaliu diferite teme.Vă invităm deci să ajungeți și la secțiunea „Puncte de vedere -> Dezbateri în curs” de pe noua platformă știri.ong


Articole pe pagina
pagina 1 din 697
 1  2  3  4  5  6 

Stiriong.ro devine stiri.ong din iunie Știri.ong adună comunitatea și ne face cunoștință Vital Signs București ia pulsul capitalei în 12 domenii În Sun Plaza, SuperEroii reciclării luptă pentru o lume mai curată! Știri ONG, varianta beta vine cu analize de situații Împachetează cauzele în care crezi şi înscrie-te la ONGFest Iaşi Încă 5 zile pentru a aplica la „Dubli click pe educație cu Groupe Renault” Scrie un articol despre un „Tu” implicat civic și poți câștiga un City Break de două persoane la Chișinău la Civic Fest! De-clic te invită să semnezi petiția #Rezist: TARE-n drepturi Masterclass-ul Superscrieri îți povestește despre design thinking la Romanian Design Week